Проведено обласний семінар “Віртуальна та інтерактивна освітня реальність в дії”

09 червня 2023 року на базі Кам’янець-Подільського ліцею І-ІІІ ступенів “Славутинка” Хмельницької обласної ради проведено обласний семінар “Віртуальна та інтерактивна освітня реальність в дії” для керівників закладів загальної середньої освіти області, які впроваджують інновації в освітньо-виховний процес.
До участі у семінарі запрошено також начальника Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою “Кадецький корпус»” імені І.Г.Харитоненка Державної прикордонної служби України, який передислакований на територію Хмельницької області з міста Суми через ведення військових дій на території міста.
Учасники семінару ознайомились з історією ліцею “Славутинка”, освітнім простором закладу, використанням ефективних освітніх ресурсів на уроках української мови, онлайн-сервісів, застосунків й конструкторів, роботою з інтерактивними підручниками та ресурсами для вивчення іноземних мов.
Педагоги ліцею “Славутинка” презентували роботу з впровадження в освітній процес віртуальних цифрових лабораторій при вивченні предметів природничої галузі, застосування документ-камери та програм для інтерактивної дошки при вивченні математики.
Зацікавила учасників семінару й інформація про роботу з графічним планшетом у поєднанні з платформою ZOOM для дистанційного і змішаного навчання, використання інтерактивного тиру на уроках предмету “Захист України” та платформи MOODLE, як ефективного інструменту для управління закладом освіти.
Висловлюємо подяку Олені КОЗЛОВІЙ, директору, педагогічному колективу ліцею “Славутинка” за чудову атмосферу під час проведення семінару та можливість ознайомитись із інноваціями.

Loading