26 січня, за ініціативи представників Всесвітньої продовольчої програми ООН та у співпраці з Департаментом освіти та науки обласної державної адміністрації, проведено практичний семінар-тренінг для представників структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування та керівників закладів загальної середньої освіти.
У тренінгу взяли участь представники від закладів освіти, які залучені з січня 2024 року до Програми шкільного харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН. Зокрема, Програмою передбачено відшкодування 30% коштів від оплати гарячого харчування для учнів 1-4 класів закладів освіти у 2023/2024 навчальному році.
До заходу долучилися представники від Київського та Львівського офісів Всесвітньої продовольчої програми ООН, які презентували зміст та мету впровадження Програми, поділилися успішним реалізацією пілотних проєктів Програми у Київській області та початком співпраці із закладами освіти Хмельниччини.
Нагадуємо, що з вересня 2023 року в Програмі беруть участь 33 заклади загальної середньої освіти з 13 територіальних громад області.
Учасники тренінгу детально опрацювали звітні матеріали та документи, які необхідно буде заповнювати щомісячно на рівні закладів освіти, громад та області.

Loading