22 квітня 2024 року о 14:00 відбудеться цикл лекцій, присвячених організації харчування у школах та дошкільних закладах у країнах Європи: Фінляндії, Іспанії та Швейцарії.

Організатором заходів виступила спільнота ГО “Національна асоціація громадського харчування” з Командою реформ шкільного харчування.
Метою курсу є підвищення обізнаності про реформу шкільного харчування в Україні та ознайомлення з підходами до організації харчування дітей у країнах Європи.

Діна Федорова , доктор технічних наук, професор, завідувачка кафедри Державного торговельно-економічного університету виступить з лекцією “Фінська холістична модель шкільного харчування: унікальна інтеграція підходів”.

Катерина Хвостенко , кандидатка технічних наук, доцентка Одеського національного технологічного університету; науковий співробітник, Food Engineering Research Institute (FoodUPV), Politechnical University of Valencia (Valencia, Spain) розповість про ініціативи щодо удосконалення шкільного харчування в Іспанії.

Анастасія Шевченко , кандидатка технічних наук, експертка в команді реформи шкільного харчування; доцентка Національного університету харчових технологій, виступить з лекцією на тему “Підходи до забезпечення шкільного харчування у Швейцарії”.

Модерувати подію буде Дмитро Сівак , проєктний менеджер із впровадження норм та стандартів харчування (Команда реформи шкільного харчування), який розповість про поступ реформи шкільного харчування, сучасний стан, здобутки та перспективи реформи.

Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/1hKp1J58-5hW0-ecFfvG3X7Y6tt3FmBcVcEL6SRMc8Qw/viewform?edit_requested=true

На вказану у формі електронну адресу буде надіслано посилання за день до заходу. Реєстрація відкрита до 20.04 включно.

Запрошуємо долучитись і з нетерпінням чекаємо на зустріч!
https://t.me/reforma_shkilnogo_harchuvannya/137

Тут текст новини і віжуал: https://docs.google.com/document/d/1yFZ8ZXG-X4Fotlv7XWb3jc7KxBO40aLpi9zj7ZJbNfU/edit?usp=sharing

Loading