28 травня відбувся форум «Цифрова трансформація освітньої галузі та можливості освітньо-інформаційних систем»

За ініціативи Хмельницької обласної військової адміністрації, Міністерства освіти і науки України 28 травня відбувся форум «Цифрова трансформація освітньої галузі та можливості освітньо-інформаційних систем».
До участі в заході було запрошено представників Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА, керівників органів управління освітою та відповідальних осіб за цифровізацію в територіальних громадах області.
Представник Міністерства освіти і науки України та управитель з питань цифрової трансформації Світлана ГОЛУБ окреслила перспективні зміни в напрямку цифровізації освітньої галузі та особливості взаємодії освітніх інформаційних систем та центральної бази даних ПАК “АІКОМ”.
Можливості створення єдиної цифрової платформи в освітньому закладі представив співзасновник та керівник освітньої інформаційної системи EDDY Іван ВОЛКОВ.
Про подолання освітніх втрат та особливості запровадження експерименту із змішаного очно-дистанційного навчання у закладах освіти на засадах партнерства розповіли представники Центру освіти «Оптіма».
Приємний момент нагородження за активну підтримку і сприяння розвитку цифровізації освітньої галузі чекав представників Дунаєвецької, Старокостянтинівської, Славутської міських; Староостропільської, Закупненської, Гуківської, Маківської сільських; Смотрицької селищної територіальних громад.

Loading