Завершився ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («ДЖУРА»): КАРПАТСЬКА СІЧ-2024 для старшої вікової групи.
Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування. «Джура» – це нові знайомства, дружба, підтримка, це виховання сильних духом патріотів з безмежною любов’ю до України.
Цікаво та захоплююче пройшли вісім днів таборування. Від організаторів Гри – Українського державного центру національно-патріотичного виховання була підготовлена насичена програма: виховні гутірки, творчі ватри, вишколи, змістовні майстерки, походи, які не лише згуртували джур, а й навчили бути стійкими, витривалими, організованими та дисциплінованими! І навіть погодні умови не стали на заваді джурівцям!
Цьогоріч Хмельниччину представляли переможці ІІ етапу Гри у старшій віковій групі – рій «Козацька чайка» Летичівського ліцею №3 (виховники Бондарчук Роман Сергійович та Бортник Марина Володимирівна).
Джури рою гідно представили Хмельниччину, показавши гарні результати у конкурсах «Впоряд», «Стрільба з пневматичної гвинтівки”, «Відун», «Тактична підготовка».

Loading