Відкрито реєстрацію на Міжнародну Економічну Олімпіаду 2024-2025 !

Економічна олімпіада (ЕО) — це міжнародне змагання з економічного мислення серед школярів старших класів, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності.

ЕО охоплює вже понад 20 країн, серед яких Словаччина, Чехія, Угорщина, Польща, Грузія, Греція, Боснія та Герцеговина, Північна Македонія, Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Косово, Аргентина, США, Китай та Іспанія.

Конкурс розрахований на учнів 10-11 класів (а за великим бажанням і 9 класів). Для цього не потрібно навчатися у спеціалізованій школі чи класі. Участь у конкурсі абсолютно безкоштовна.

Призовий фонд Олімпіади: 400 000 грн.

Для участі в конкурсі вчителі/викладачі повинні до 4 жовтня включно зареєструвати свої навчальні заклади. Зробити це можна тут — https://eoukraine.online

Економічна Олімпіада в Україні відбувається за підтримки Economic Fundamentals Initiative, The Reynolds Foundation, Kyiv School of Economics та наших освітніх інвесторів: мережі Аврора Мультимаркет та мультипродуктової фінтех компанії Monobank, а також за сприяння Міністерство освіти і науки України, Мала академія наук України, Національний банк України і студії онлайн-освіти EdEra.

Loading