Обмін досвідом – шлях до вдосконалення!

16 жовтня 2024 року своїм досвідом роботи ділилася кафедра технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету, на якій було проведено засідання обласного семінару-практикуму керівників гуртків початкового технічного моделювання на тему: «Вдосконалення роботи гуртка початкового технічного моделювання в умовах сучасних трансформацій».

Мета заходу – обмін досвіду та підвищення професійної компетентності керівників гуртків початкового технічного моделювання. Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, що має свій особливий талант, заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час. Тому ця професія  потребує щоденної постійної самоосвіти і самовдосконалення.

З вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернулися: Марія ГАЄВСЬКА, заступник директора з навчально-методичної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної  творчості учнівської молоді та Ірина АНДРОЩУК, доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету, яка провела презентацію освітнього середовища кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету та екскурсію постійно діючою виставкою.

На заході було обговорено актуальні питання щодо особливостей розроблення навчальних програм з позашкільної освіти, ознайомлено з цифровими ресурсами у професійній діяльності педагога закладу позашкільної освіти, проведено ряд майстер-класів.

У роботі семінару-практикуму взяли участь:

Ігор АНДРОЩУК, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету;

Олена САМБОРСЬКА, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету;

Вікторія ХРЕНОВА, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри технології та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету;

Методисти відділу науково-технічної творчості учнівської молоді: Вікторія ГОНТАР, Оксана НАУМОВА, Оксана КУЛИК;

Євген ЛУЦАК, керівник гуртків Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді;

20 керівників гуртків з 12 територіальних громад.

Модератором заходу була Ганна КОЛОДНІЦЬКА, методист Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, голова методичного об’єднання.

Захід був змістовним та конструктивним. Кожен педагог отримав позитивні та емоційно-насичені враження від зустрічі!

Дякуємо кафедрі технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету за співпрацю та гарно проведений час!

Loading