Усі деталі – у серії вебінарів для управлінців
Їх провела команда проєкту Decentralization for Improved Democratic Education у партнерстві з Міністерством освіти і науки України в межах реформи шкільного харчування, яку ініціювала Перша леді Олена Зеленська .
Про всі тонкощі такого тривалого і відповідального процесу розповідає Олександр Сологуб, експерт з питань впровадження стандартів харчової безпеки, заснованих на принципах НАССР.
Відео вже доступні на YouTube-каналі МОН.
За посиланнями дізнавайтеся про:
діагностичний аудит харчоблоків закладів освіти: bit.ly/3A7fTK8
підготовку до впровадження системи: bit.ly/3uIIR1Q
організацію робочої групи: bit.ly/3uFQndM
діяльність робочої групи: bit.ly/2WJzZwr
підтримку функціонування системи HACCP: bit.ly/3l9XKHc