Відбувся семінар «Нормативно- правові основи та тезнологічні засади формування інноваційного меню здорового харчування в закладах освіти»

Харчові звички, що формуються у дитинстві, зберігаються і в дорослому віці. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура спроживання їжі не лише вбережуть дитину від численних хвороб, а й зроблять її бадьорішою і уважнішою. Затвердження МОЗ України нових норм харчування дітей стало поштовхом до проведення ряду навчальних семінарів.
Сьогодні ,13 жовтня, проведено перший семінар «Нормативно- правові основи та тезнологічні засади формування інноваційного меню здорового харчування в закладах освіти». Організатором та господарем навчання виступив ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».
Відкриваючи захід т.в.о. директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Дарія Басюк зауважила на необхідності забезпечення дітей здоровим, якісним та корисним харчуванням у кожному закладі освіти, де б він не знаходився в місті чи селі.

Учасники семінару мали можливість дегустувати страви, які приготовлено за новими рецептами здорового харчування.

Loading