Кубок України у легкоатлетів –ветеранів Хмельниччини

Цьогорічні старти за програмою Кубка України з легкої атлетики серед ветеранів були проведені одночасно в м.Одесі та в м. Івано-Франківськ. Відмінно виступила збірна команда Хмельницької області в складі кам’янчан( Михайла Моспана, Олександра Ткачука, Валентина Ліпіча, Євгенії Янкун, Олени Поблічко), хмельничан (Олександра Нагуляка, Віктора Флентіна,Ірини Пилипчук , красилівчанина Миколи Оніщука), ярмолинчанина Володимира Бохонського та Миколи Дубчака з села Гуменці Кам’янець-Подільського району. Спортсмени здобули 25 медалей (14 золотих, 6 срібних, 5 бронзових) і набрали найбільшу суму очок cеред усіх збірних регіонів.
В особистому абсолютному заліку за рейтингом, який враховує результат та вік спортсмена, в окремих видах переможцями стали: Валентин Ліпіч (біг на 100м та 200м і стрибки у висоту), Олександр Нагуляк (біг на 1500м), Микола Оніщук (спортивна ходьба на 3000 та 5000 метрів),Олена Поблічко (метання диска) та 63-річний Микола Дубчак, який показав другий результат(48,84м) сезону в Європі серед метальників списа у віковій категорії чоловіків 60-64 років.
Крім того,83-річний Володимир Бохонський подолав дистанцію 400м з перевершенням найвищого досягнення України у віковій групі 80-84років.
Наш 59-річний Валентин Ліпіч та 42-річна Лілія Кікоть з Одещини були визначені за рейтингом найкращими спортсменами змагань серед чоловіків та жінок і нагороджені дипломами та кубками.

Loading