На мультимедійній хвилі

Впродовж жовтня 2021 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» проводився обласний конкурс з інформатики. На відбірковий етап конкурсу було подано 88 робіт.

25 та 26 жовтня в онлайн форматі відбувся захист мультимедійних проєктів конкурсу. У фіналі змагання свої проекти презентували 19 знавців інформаційних технологій з різних куточків нашої області. Конкурс відбувався у трьох номінаціях: «Інтерактивна мультимедійна презентація», «Відеоролик» та «Анімація». Конкурсні роботи виконувались на тему «Інтернет-шахрайство – загрози і протидія».

Протягом конкурсу учасники мали змогу не тільки презентувати свої мультимедійні проекти, але і ставити питання та давати корисні поради своїм конкурентам.

Юні програмісти вражали членів журі створеними анімаціями, відео та презентаціями.

Складні мультимедійні презентації з елементами інтерактивну, відео, графіками, різними спецефектами, переходами з однієї презентації в іншу демонстрували конкурсанти: Кошель Іван, здобувач освіти 8 класу Михнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ізяславської міської територіальної громади та Колісецький Владислав, здобувач освіти 8 класу Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей імені Героя України М. Дзявульського» Шепетівської міської територіальної громади

Високий рівень володіння можливостями Power Point та інших допоміжних програм продемонстрували Геворкян Ольга, здобувач освіти 9 класу Славутської гімназії №4 Славутської міської територіальної громади та Борозенна Оксана, здобувач освіти 9 класу Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Шепетівської міської територіальної громади.

Найкращі відеоролики створили: Гаврилів Софія, здобувач освіти 9 класу Волочиського навчально-виховного комплексу у складі середньої загальноосвітньої школи І ступеня та гімназії Волочиської міської територіальної громади, Лінчевський Ігор, здобувач освіти 10 класу Ярмолинецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Ярмолинецької селищної територіальної громади та Маритинюк Роман, здобувач освіти 9 класу Славутського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня, гімназія» Славутської міської територіальної громади.

Дивували членів журі складними, видовищними, змістовними анімаціями учасники одноіменної секції. Найоригінальнішими з них стали: Мельник Марія, здобувач освіти 8 класу Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу №13 Кам’янець-Подільської міської територіальної громади та Скопюк Владислав, здобувач освіти 9 класу Антонінського ліцею Антонінської селищної територіальної громади.

Ми щиро вдячні членам журі за роботу та підтримку наших конкурсантів, всім учасникам конкурсу за участь, активність, щирість, допитливість та цікаві, сучасні мультимедійні проєкти.

Вітаємо юних програмістів із заслуженими перемогами і бажаємо не зупинятись на досягнутому, удосконалювати свої програмні продукти, щоб перетворити мрію на реальність і змінити світ на краще.

Loading