Нараду з питань змін у діяльності та трудових відносинах працівників інклюзивно-ресурсних центрів області

29 жовтня 2021 року, за ініціативи Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, проведено нараду з питань змін у діяльності та трудових відносинах працівників інклюзивно-ресурсних центрів області.
У нараді взяли участь державний експерт Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України Ольга Набоченко, т. в. о. директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Дарія Басюк, завідувач сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання Департаменту Алла Марисюк, фахівці обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти, керівники інклюзивно-ресурсних центрів, фахівці Центру організаційно-господарського забезпечення закладів освіти, які здійснюють розрахунки та фінансування оплати праці педагогічних працівників інклюзивно-ресурсних центрів.
Акцентовано увагу на основних напрямах роботи фахівців у межах діяльності інклюзивно-ресурсних центрів, з огляду на їх інноваційність для України, змінах до Положення про інклюзивно-ресурсний центр та інших нормативно-правових актах.
Удосконалення роботи інклюзивно-ресурсних центрів передбачено ключовим проєктом «Шкільна освіта для всіх», який був представлений під час засідання Ради безбар’єрності за участю Першої леді Олени Зеленської та Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля 12 липня цього року.

Loading