Четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування»

13 листопада 2021 року в м.Львів, в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі, за ініціативи Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства економіки, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», відбувся четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування».
Хмельниччину на заході представили: заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Білик, т.в.о. директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Дарії Басюк, працівники закладів освіти та посадових осіб місцевого самоврядування територіальних громад області.
Мета форуму: напрацювати дорожню карту щодо впровадження реформи шкільного харчування та активно продовжити розпочаті кроки. На форумі були обговорені такі теми, як безпечність, якість шкільного харчування, підходи до переоснащення харчоблоків закладів освіти, критерії публічних закупівель, новітні стандарти громадського харчування.
На заході також було презентовано результати Всеукраїнського дослідження «Знання, ставлення та практика щодо здорового харчування та реформи шкільного харчування серед дітей, батьків, управлінців та працівників закладів освіти».
Від команди ГО «Національна асоціація громадського харчування» за 45 хвилин кухарі приготували обід в асортименті з дев’яти страв для всіх учасників форуму, а голова правління Асоціації Орест Степаняк презентував «дорожню карту» переходу на нові стандарти приготування.

Loading