Вітаємо переможців Всеукраїнського колоквіуму

«Космос. Людина. Духовність»

З 08 до 15 листопада 2021 року на базі Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проходив XXIV Всеукраїнський колоквіум «Космос. Людина. Духовність.» в онлайн-режимі.

У заході взяли участь майже дев’яносто учасників. Це школярі та вихованці закладів позашкільної освіти, які цікавляться духовністю та космосом з Рівненської, Житомирської, Дніпропетровської, Херсонської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Одеської, Черкаської, Сумської, Івано-Франківської, Вінницької, Чернівецької, Полтавської, Закарпатської областей. Команду Хмельниччини представляли 6 учасників.

За результатами конкурсу, де оцінювалися дослідницькі проєкти, написання мотиваційних листів, онлайн-захист досліджень, Анастасія ПАСІЧНИК з роботою «Агіотопоніми у Псалтирі пророка Давида» зайняла І місце у секції «Суперкнига» (здобувачка освіти Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, науковий керівник – Валентина ВАСІЛЬЧУК, вчитель географії); Лаврентій ЛЕМІШКО з роботою «Дослідження орбітальних характеристик супутника, що названий на честь річки Случ» зайняв ІІ місце у секції «Крізь простір і час» та Надія ПЕРВАК з роботою «Створення умов життєдіяльності поза межами Землі» зайняла ІІ місце у секції «Кінець світу» (вихованці Старокостянтинівської станції юних техніків, науковий керівник – Світлана КУКЛЮК, вчитель фізики, астрономії Старокостянтинівської загальноосвітньої школи I-III ст. № 3, керівник фізико-технічного гуртка Старокостянтинівської СЮТ), Євгенія ШЕВЧУК з роботою «Психофізіологічні аспекти стану та поведінки людини в екстремальних умовах та можливості людського організму в надзвичайних ситуаціях» зайняла ІІІ місце у секції «Твої можливості людино» (здобувачка освіти Залузького ліцею Білогірської селищної ради, науковий керівник – Юлія ГРЕСЬ, практичний психолог).

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів та злетів на науковій ниві!

Loading