Запрошуємо молодих поетів та прозаїків Хмельниччини до участі в обласному молодіжному літературному конкурсі пам’яті Миколи Клеца – 2022!

Департамент освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з обласним літературним музеєм, обласною організацією Національної спілки письменників України оголошують обласний молодіжний літературний конкурс пам’яті Миколи Клеца – 2022.
Конкурс проводиться серед творчої молоді області віком від 15 до 35 років.
Для участі у конкурсі необхідно подати (особисто або електронною чи звичайною поштою) до обласного літературного музею власні літературні твори українською мовою (добірки віршів, поеми, оповідання, повісті, романи, есеї, казки, драматичні твори) без ілюстрацій та інших прикрас.
Реченець прийому робіт – 11 квітня 2022 року.
Творчі роботи учасників оцінюються у номінаціях: поезія, проза, драматургія.
Літературні твори супроводжуються автобіографією учасника, фотографією.
Матеріали подаються на електронних і (або) паперових носіях на адресу: м. Хмельницький, вул. М. Грушевського, 68, обласний літературний музей, тел. (0382) 65-53-89, м. тел. 0982830344 (Людмила Миколаївна), e-mail: litmuzx@ukr.net
Підсумки конкурсу оголошуються журі 11 травня 2022 року.
Нагородження: дипломи переможців, книги подільських авторів з автографами, запрошення до участі в обласному творчому семінарі, публікації творів в літературному альманасі.

Loading