Стартував ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади

15-16 січня 2022 року на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури та ІІ тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії серед учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти територіальних громад та закладів освіти обласного підпорядкування.
Усього участь в олімпіаді з української мови та літератури взяли 127 учнів з яких перемогу здобули 64: 4 дипломи І ступеня, 9 – ІІ ступеня, 51 – ІІІ ступеня.
Участь у ІІ турі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії взяли 122 здобувачів/здобувачок освіти.
Зібрання успішних, творчих та обдарованих юних істориків розпочалось вшануванням пам’яті захисників Донецького аеропорту. Учасники скорботною хвилиною мовчання вшанували пам’ять кіборгів – Героїв, які вистояли.
У п’яти аудиторіях інституту учасники олімпіади змагалися за звання найкращих у розумінні всесвітньої історії та історії України, вмінні досліджувати та аналізувати, порівнювати та створювати. Як і кожне змагання, олімпіада визначила переможців (67), які отримають дипломи I (7), II (24) і III (36) ступеня.
Адміністрація Хмельницького ОІППО та Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради подбали про створення належних умов для проведення олімпіад та харчування учасників.

Результати олімпіад!

Учасникам олімпіад бажаємо подальших успіхів!

Loading