Про проведення відбору учасників освітнього проєкту EU Study Days серед старшокласників

Міністерство освіти і науки України інформує, що Представництво Європейського Союзу в Україні (далі – Представництво ЄС) оголошує перший набір старшокласників, учнів 9-11 класів, на онлайн школу EU Study Days, яка відбудуться у березні-травні 2022 року. EU Study Days є проєктом Представництва ЄС, який надає можливість старшокласникам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між країнами-членами ЄС та Україною від провідних експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для здійснення комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив. У березні-травні 2022 року в рамках школи заплановано проведення 10-ти онлайн модулів.

Кожен модуль включатиме:

1) лекцію або презентацію від дипломатів або експертів Представництва ЄС, провідних європейських або українських експертів, викладачів, практиків;

2) відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивні заходи на платформах Zoom/Webex;

3) онлайн-тест. Онлайн-навчання буде відбуватися з 15 березня до 31 травня 2022 року.

Програма складається із 10 модулів: Відкриття. Відносини Україна-ЄС; Історія Європейського Союзу та його основні інституції; Європейські цінності; Екологія; Безпечний інтернет; М’які навички: навчання протягом життя; Навчання та волонтерство в Європейському Союзі; Медіаграмотність та дезінформація; Права дітей та підлітків в ЄС; Взаємовідносини УкраїнаЄвропейський Союз – можливості та перспективи.

Завантажити оригінальний документ

Loading