День єднання у юннатів Хмельницького ОЕНЦУМ

З нагоди оголошення Президентом України 16 лютого – Днем єднання з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психічного тиску на суспільну свідомість та посилення і пропагування ідей єдності в громадському середовищі та дитячих колективах, у Хмельницькому обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді було проведено флешмоб «Наша сила у єднанні!».

Захід пройшов з активною участю дитячих колективів, очолюваних педагогами закладу Ларисою Кліщар, Юлією Петраш Іванною Тонкоглаз у форматі тематичних занять та флешмобу юннатів із власноруч виготовленим жовто-блакитним гаслом «НАША СИЛА У ЄДНАННІ!».

Гуртківці самостійно розмалювали заздалегідь заготовлені літери у жовто-блакитний колір, також з паперу власноруч виготовили національний прапор Української держави.

Для проведення флешмобу юннатами було використано навчальні кабінети, куточки «Державна символіка» і «Європейський Союз», дитячі малюнки та конкурсні роботи на національно-патріотичну тематику.

Сподіваємось, що заходи Дня єдності залишать у свідомості юних натуралістів Хмельницького ОЕНЦУМ відповідний слід та враження від участі у флешмобі юннатівського закладу.

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ

.

Loading