Вступна кампанія – 2022

1 квітня 2022 року, відбувся онлайн-брифінг https://youtu.be/1ko8vkr6l8Q щодо вступної кампанії в умовах війни та подолання її наслідків за участю Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета.
У заході взяли участь:

▪ Сергій Бабак – народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій;
▪ Сергій Колебошин – народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій;
▪ Юлія Гришина – народний депутат України, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій.
▪ Олег Шаров – генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН.
“У зв’язку з війною неможливо провести в традиційному форматі ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ. Зараз для нас важливо зберегти студентський контингент, який є національним та інтелектуальним потенціалом України. Ми маємо стимулювати до навчання саме в нашій державі, навіть у такий скрутний для всіх час. Тож необхідно створити доступні та безпечні умови для цьогорічних вступників. Саме тому ми напрацювали дещо іншу модель bit.ly/36Ivzej: цьогоріч буде проведено Національний мультипредметний тест (НМТ) для здобуття вищої освіти”, – зазначив Сергій Шкарлет https://t.me/SerhiyShkarlet/761.
Докладніше: bit.ly/3K4Md60

Loading