Бронза Всесвітньої Гімназіади – у хмельничанина Костянтина Задоянчука

Юні спортсмени обласного центру фізичного виховання учнівської молоді гідно представили Хмельниччину на Всесвітній Гімназіаді у Франції. У різних видах спорту за нагороди змагались 3600 учасників із 63 країн світу. Наш борець, Костянтин Задоянчук, у вазі до 110 кг посів почесне третє місце та поповнив скарбничку Асоціації спортивної боротьби Хмельницької області бронзовою медаллю. Гідний результат показала і Єлизавета Хома, яка увійшла до п’ятірки лідерів серед борців вагою до 57 кілограмів.
Дякуємо тренерам, які підготували спортсменів: Юрію Дячку, Валентину Личаку, Леоніду Пилипчуку та Анні Войтовій і бажаємо їх вихованцям ще вищих спортивних досягнень.
Довідково. На Всесвітній гімназіаді у Нормандії (Франція) Україна була представлена 93 учнями у 16 видах спорту: бадмінтон, баскетбол 3х3, бокс, боротьба вільна, боротьба греко-римська, волейбол пляжний, гімнастика спортивна, дзюдо, легка атлетика, плавання, спортивне орієнтування, брейкінг, теніс настільний, тхеквондо ВТФ, регбі 7, стрільба з лука та фехтування. Усього наші спортсмени вибороли 48 медалей: 11- золотих, 18 – срібних та 19 – бронзових, одна з них приїхала до Хмельниччини.

Loading