Останній дзвоник

Останній дзвоник – це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно діти боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, дистанційні уроки і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували багато гарного, які зробили дітей розумнішими.
Але цьогорічний Останній дзвінок для учнів України особливий. Він проходить в умовах війни.
Проведення свята для випускників ЗЗСО № 1 перенесено на нову локацію, у Центральний парк. Для решти учнів шкіл ТГ Останній дзвінок пролунав у форматі онлайн. Усі учні, вчителі, батьки, сподіваються, що зовсім скоро Україна переможе, і в новому навчальному році пролунає перший дзвоник й учні повернуться за шкільні парти.
З вітальним словом до випускників звернувся заступник селищного голови Іван Березовський, директор ЗЗСО № 1 Володимир Постовіт, класні керівники та батьки. В свою чергу учні підготували творчі номери та квіти, в дяку за навчальні роки.
Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Україні сьогодні, як ніколи, потрібні роботящі руки, розумні голови, дбайливі господарі, люди нової генерації та високодуховні громадяни.
У свою чергу, КЗ «ЦКД» вітає усіх учнів та випускників з Останнім Дзвінком 2022! Низький уклін Вам, дорогі освітяни, вихователі та наставники за роботу! Вітаємо і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги!
Бажаємо всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у Ваших родинах!

Loading