Зліт лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти

09 червня ХДЦЕВУМ провів мотиваційний зліт лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини в дистанційному форматі на платформі Google Meet.

У мотиваційному  зльоті взяли участь лідери учнівського самоврядування 20 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини. 

Зустріч була орієнтована на підтримку молоді в умовах сьогодення та обговорення того, що вже зроблено. 

Богдан Назарук – президент ХОРУС ЗП(ПТ)О, здобувач освіти Нетішинського професійного ліцею звітував про діяльність ХОРУС та волонтерських загонів ЗП(ПТ)О в умовах сучасного часу https://www.youtube.com/watch?v=mTLgpwtQTz4

Альона Мартиненко – коуч, практичний психолог, говорила про життєстійкість та як адаптуватися до нових умов життя, також, разом з лідерами, пропрацювала техніки, які допомагають у повсякденному житті врегулювати емоції викликані стимулами зовнішнього середовища.

Саме для лідерів ХОРУС ЗП(ПТ)О було ініційовано та записано мотиваційне відеозвернення від Олександра Педана – українского шоумена, телеведучого, відеоблогера, людини, яка займається волонтерською діяльність та є організатором молодіжних проектів https://www.youtube.com/watch?v=bRuma8uA7E0&t=5s

Завершилася зустріч традиційним флешмобом «Вставай, моя Україно»  у відео форматі

https://www.youtube.com/watch?v=Kg2C5mewyro

Ми вдячні кожному за його діяльність, адже незважаючи на ситуацію, яку диктує нам час, ми маємо сьогодні, що сказати! Кожен з вас доклав для цього зусилля, про це свідчить участь у благодійних акціях, мотиваційних челенджах, у  ваших небайдужих творчих роботах, де ви висловлюєте свої хвилювання за свою країну. Сьогодення ще більше єднає нас, як народ – сильний, як націю – могутню, як країну – вільну!

Тримаймося разом й надалі – Україна єднає світ!

Дякуємо всім учасникам та тим, хто долучився до організації мотиваційного зльоту.

Завідувач відділом  НПВ Фіновська В.В.

Loading