Хмельницький професійний ліцей розпочав короткострокові курси

Хмельницький професійний ліцей 23 березня 2022 року долучився до роботи Штабу допомоги внутрішньо переселеним особам і розпочав безкоштовне курсове навчання за професією «Швачка». На сьогоднішній день підготовку здійснили 79 осіб, які отримали сертифікати і були працевлаштовані на швейних підприємствах міста.
З 21 березня 2022 року Хмельницький професійний ліцей приєднався до освітнього хабу Хмельниччини. Здобувачі готуються за 40-годинною програмою з професії «Швачка». На сьогоднішній день підготовку здійснили 79 осіб, які отримали сертифікати і були працевлаштовані в швейні підприємства міста.
За результатами роботи навчальний заклад обраний закладом за професією «Швачка», де з сьогоднішнього дня, з 21 червня 2022 року, розпочинаються короткострокові курси, організовані у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки ЄС. За цією програмою виділяються кошти на навчання та покращення матеріально-технічної бази ліцею.
Cьогодні на навчання зараховано 12 слухачів із числа внутрішньо переміщених осіб.
Навчання буде проводитись за 76 годинною програмою в навчально- виробничій майстерні професії «Швачка», по завершенню навчання буде проводитись кваліфікаційна атестація, після чого слухачі отримують сертифікати про здобуття кваліфікації.

Loading