Запрошуємо взяти участь в онлайн-презентації малюнків на тему «Ні війні!»

Друзі! У рамках відзначення Дня Конституції України запрошуємо взяти участь в онлайн-презентації малюнків на тему «Ні війні!».
ХТО МОЖЕ СТАТИ УЧАСНИКОМ?
Усі бажаючі!
ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ СТАТИ УЧАСНИКОМ?
Необхідно намалювати малюнок на зазначену тему
у правому нижньому кутку малюнка написати інформацію про автора (прізвище ім’я, вік, місто/село/село міського типу, район)
зробити якісне фото малюнка та до 26 червня 2022 року надіслати його Департаменту освіти науки, молоді та спорту облдержадміністрації на електронну адресу molod_km1@ukr.net.
ЧИ Є ВИМОГИ ДО МАЛЮНКІВ?
Роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4.
ДЕ МОЖНА БУДЕ ПОБАЧИТИ МАЛЮНКИ?
З усіх надісланих фото буде змонтовано відеоролик та розміщено на офіційній сторінці Департаменту та у соціальній мережі Faceboоk.
КУДИ НАДІСЛАТИ ОРИГІНАЛИ МАЛЮНКІВ?
Окрім того, до 10 липня 2022 року дані малюнки можна надіслати Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації (29000, м. Хмельницький, Будинок освіти, каб. 221). Усі отримані роботи волонтерами будуть передані Збройним Силам України для висловлення підтримки та вдячності бійцям

Loading