ЕРАМ та Східноукраїнський національний університет ім. Даля уклали угоду про співпрацю!

В червні ІТ-компанія ЕРАМ Україна підписала угоду про співпрацю з університетом, який в перші дні війни вимушено евакуювано із Сєвєродонецька на Хмельниччину. Така співпраця дозволить продовжити надавати студентам якісну освіту з фокусом на практичний підхід в ІТ. Компанія вже надала допомогу з перенесенням критично важливої інфраструктури до хмарних середовищ, а також у питаннях технічного забезпечення.
З перших днів війни ЕРАМ активно допомагає країні, зокрема і в питанні освіти молоді, та продовжує підтримувати освітніх партнерів, а також запрошує нових. Співпраця з компанією ЕРАМ, яка має практичний досвід впровадження ІТ-проєктів, потужний фаховий склад та високотехнологічне обладнання, дозволить сприяти прискоренню процесів цифровізації суспільства та вирішити проблему нестачі ІТ фахівців в Україні. Наразі наявні загальнонаціональні процеси інформатизації та діджиталізації суспільства. І в СНУ ім. В. Даля приділяється значна увага як підготовці фахівців з ІТ, так і загальній цифровізації діяльності університету.
Зважаючи на те, що евакуація університету відбувалася практично під ракетними обстрілами, найпершим пріоритетом було збереження життя студентів та співробітників. Зруйновано будівлі університету, знищено матеріальну, лабораторну й комп’ютерну базу. Разом з тим, адміністрація закладу освіти на новому місці працює над оперативним забезпеченням функціонування системи управління закладом освіти, забезпеченням освітнього процесу, відновленням матеріальних та інформаційних ресурсів.
Довідково про університет.
Східноукраїнський національний університет ім. Даля засновано у 1920 році. Заклад готує фахівців за 70 спеціальностей, шість з яких стосуються інформаційних технологій. Наразі в університеті навчається біля 5 000 студентів.

Довідково про компанію.
Заснована в 1993 році компанія EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) використовує свій багаторічний досвід розробки, щоб бути провідним світовим експертом з постачання послуг для цифрової трансформації — лідером індустрії з розробки цифрових та фізичних продуктів, а також зі створення цифрової платформи для інженерних послуг. Завдяки інноваційній стратегії, інтегрованому підходу в консультуванні та можливостям у дизайні, а також унікальній «інженерній ДНК», компанія розгорнула глобально гібридні команди, щоб допомагати клієнтам та спільнотам з усього світу робити майбутнє сьогоденням. Це означає створення нових платформ для бізнесу, навчання та охорони здоров’я, які об’єднують людей, вдосконалюють роботу та покращують життя. За версією журналу Newsweek, ЕРАМ визнано компанією з найкращим місцем для роботи у 2021 році. Мультидисциплінарні команди працюють над рішеннями для клієнтів у більш ніж 40 країнах світу на 5 континентах. Як визнаний лідер, ЕРАМ включена до списку ТОП-15 технологічних компаній за версією Fortune 1000, а також до списку Fortune «100 компаній, які швидко зростають» як провідна ІТ-сервісна компанія протягом останніх трьох років. Компанія також входить до списку 25 найбільших агентських компаній світу за версією Ad Age, а у 2020 році журнал Consulting Magazine назвав EPAM Continuum серед 20 найбільш швидкозростаючих компаній.

Loading