З Днем знань!

Шановні освітяни! Дорогі учні, студенти та батьки!
Уперше з часів завершення Другої світової війни ми розпочинаємо навчальний рік в умовах воєнного стану. Але навіть під час війни діти та молодь продовжують навчатися, тому і святкування Дня знань так само актуальне.
Колектив Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації щиро вітає вас з початком нового 2022/2023 навчального року та Днем знань.
Щиро бажаємо всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків. Нехай доля усміхається вам у всіх ваших починаннях! Нехай ваші серця наповнюються чистими бажаннями, світлими роздумами, твердими знаннями, а життя – тільки добрими справами!
Сьогодні ми насамперед хочемо привітати зі святом першокласників! У вас розпочинається нова пора шкільного життя, сповнена мріями, досягненнями та посмішками. Саме тут ви будете здобувати свої досягнення і перемоги, а ми, дорослі, будемо робити все, щоб у школі вам було безпечно та цікаво.
Шановні батьки! Ми розуміємо усю відповідальність за життя та безпеку підростаючого покоління, яку покладено на управлінців та освітян у цей надскладний час. Впевнені, що разом ми зможемо забезпечити для наших дітей безпечний та якісний освітній процес.
Хочемо щиро подякувати освітянам, науковцям, здобувачам освіти за патріотизм, сумлінне виконання своїх обов’язків, самовіддане служіння вітчизняній освіті й опір, який ви чините російським загарбникам. Кожен з вас – герой, який в умовах війни, небезпеки, ракетних ударів – продовжує працювати та воювати на своєму освітянському фронті.
Віримо, що вже скоро ми будемо навчатися у країні, де панує мир! Ми – сильні! Ми – Україна! Разом до перемоги!
Слава Україні! Слава ЗСУ!

Loading