Напередодні Дня фізичної культури та спорту

09 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, на головне спортивне свято області було запрошено представників спортивної спільноти Хмельниччини.
Вітаючи усіх, Дарія БАСЮК, директор Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, зазначила, що не зважаючи на непростий час для усіх та попри обмеження у здійсненні видатків, фізична культура і спорт – один із напрямів, що фінансується.
Дарія Іванівна подякувала присутнім за патріотизм, цілеспрямованість і жагу до перемоги та за вагомий особистий внесок у розвиток спорту в області, популяризацію здорового способу життя та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту нагородила кращих спортсменів, працівників та ветеранів спортивної галузі області відзнаками Департаменту.
До знакової спортивної події приєдналися Сергій ГАМАЛІЙ, голова Хмельницької обласної військової адміністрації, та Віолета ЛАБАЗЮК, голова Хмельницької обласної ради, які вручили запрошеним відзнаки Міністерства молоді та спорту України, Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької обласної ради.
Окрім того, керівникам дитячо-юнацьких спортивних школ було вручено сертифікати на отримання спортивного інвентарю, який закуплено завдяки благодійному фонду UkrainasFrihetshjelp та громадським організаціям “Взаємодопомога Ратуша” і “Демократична ініціатива”.

Loading