Конкурс дитячих малюнків «ЗБЕРЕЖІМО ҐРУНТИ РІДНОЇ УКРАЇНИ» 

Державною установою «Інститут охорони ґрунтів України», зважаючи на багаточисленні прохання минулорічних учасників та відповідно до листа Інституту від 10.10.2022 р. №158-01-02/1177, у черговий раз оголошено конкурс дитячих малюнків «ЗБЕРЕЖІМО ҐРУНТИ РІДНОЇ УКРАЇНИ», приурочений до Всесвітнього дня ґрунтів (World Soil Day), що відзначається світовою спільнотою щорічно 5 грудня. 

Конкурс дитячих тематичних малюнків уже проводився Інститутом три роки поспіль. За цей період участь у конкурсі прийняло понад 8 тисяч юних дослідників, які отримали нові знання і компетенції з цього напряму, виклавши свої тлумачення та ставлення щодо проблеми збереження ґрунтів у нашій країні. 

До участі у конкурсі організаторами запрошуються учні закладів освіти України, віком до 18 років. 

Конкурс проводиться у таких вікових групах:

– 7 – 10 років;

– 11 – 14 років;

– 5 – 18 років 

та чотирьох номінаціях: 

– «Поле бою: як війна руйнує українські ґрунти»; 

– «Деградація ґрунтів»; 

– «Охорона ґрунтів»; 

– «Ґрунтове життя». 

Малюнки (винятково індивідуальні творчі роботи) можуть бути виконані на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно тощо) і в довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо). 

Учасник конкурсу має надіслати ВІДСКАНОВАНУ РОБОТУ у форматі JPEG, разом із заявкою у форматі WORD на електронну адресу konkurs.grunt@gmail.com (обов’язково зазначити тему – «Конкурс малюнків»). 

Конкурсні роботи приймаються організаторами з 05 жовтня 2022 року по 05 грудня 2022 року. 

Організатори конкурсу просять батьків та педагогів звертати увагу на правильність оформлення конкурсної роботи. При недотриманні вимог конкурсу робота не розглядатиметься. 

З Положенням про щорічний конкурс дитячих малюнків «ЗБЕРЕЖІМО ҐРУНТИ РІДНОЇ УКРАЇНИ» можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/kBnNywh. 

Контактна особа: Романова Світлана Адольфівна – (044) 356-53-21, 

romanowa@iogu.gov.ua. 

Керівникам місцевих органів управління освітою територіальних громад області ДОНМС Хмельницької ОДА запропонував довести інформацію про оголошений Державною установою «Інститут охорони ґрунтів України» тематичний конкурс дитячих малюнків «ЗБЕРЕЖІМО ҐРУНТИ РІДНОЇ УКРАЇНИ» до відома підвідомчих закладів освіти та сприяти залученню їх учнів до участі у конкурсі. 

За матеріалами сайту «Юннати ХМЕЛЬНИЧЧИНИ».  

Loading