Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою перебуває в ракурсі посиленої уваги Хмельницької обласної військової адміністрації та Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Спеціалізований заклад освіти залишився без своєї домівки , тому ліцеїсти змушені навчатися дистанційно.
За рішенням Міністерства освіти і науки України та обласної військової адміністрації заклад буде розміщено у приміщенні навчального корпусу Державного навчального закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти» за адресою: м. Кам’янець – Подільський, проспект Грушевського, 41 в. Розпочато процедуру передачі державного майна зі сфери управління Міністерства освіти і науки України до сфери управління Хмельницької обласної військової адміністрації.
За підтримки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, для створення сучасного освітнього середовища, щоб учасникам навчального процесу було затишно та комфортно, студентами та викладачами Кам’янець-Подільського фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну було розроблено передпроєктні пропозиції щодо часткової реконструкції та перепланування приміщень навчального корпусу Державного навчального закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти».
Запрошуємо усіх долучитися до роботи та надати пропозиції до проєкту приміщення, в якому буде розташовано Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Свої пропозиції надсилайте на електронну адресу khmoblosvita@i.ua
Дедлайн подачі пропозицій – до 01.01.2023.

Loading