Зліт лідерів учнівського самоврядування та ІІ туру виборів президента Ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти

10 листопада 2022 року на базі Чорноострівського професійного аграрного ліцею Департаментом освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді та Чорноострівським професійним аграрним ліцеєм організовано проведення зльоту лідерів учнівського самоврядування та ІІ туру виборів президента Ради учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області.
Зліт відбувався в одноденному форматі, де лідерам із 23 закладів професійної (професійно-технічної) освіти необхідно було погодити та вирішити низку важливих питань для ефективного розвитку роботи Ради протягом 2022-2023 навчального року, презентувати власні агітаційні програми, узгодити спільний план дій та окреслити перспективи на майбутнє.
Лідери розпочали роботу секції з тренінгів та ділових ігор за участі засновника консультативно-тренінгового центру психології, психолога-консультанта, коуча, арт-терапевта – Альони Мартиненко. Секція педагогів в цей час відвідала екскурсію архітектурними, історичними та культовими спорудами смт. Чорний Острів.
Наступним завданням для лідерів було проведення ІІ туру виборів президента ХОРС ЗП(ПТ)О та оновлення складу ради. ІІ тур пройшов у формі конструктивного діалогу, представлення агітаційних програм кандидатів ХОРУС ЗП(ПТ)О та голосування.
За результатами голосування президентом ХОРУС ЗП(ПТ)О обрано – Потійчук Маргариту, здобувачку освіти Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницького,
першим заступником президента ради призначено – Заяць Богуслава, здобувача освіти Вищого професійного училища № 4 м. Хмельницького,
заступником президента ради призначено – Мазуренко Єгора, здобувача освіти Хмельницького професійного ліцею,
секретарем ради призначено – Ляшука Олександра, здобувача освіти ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького.
На заході було проведено творчий звіт про роботу учнівського самоврядування, волонтерських загонів ХОРУС ЗП(ПТ)О за 2021-2022 н.р. та інформаційний звіт про організацію виховної роботи серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О в умовах оголошеного в країні військового стану.
До роботи зльоту лідерів учнівського самоврядування долучилися переможці обласного конкурсу естрадної пісні, присвяченого 85-річчю заснування Хмельницької області, за участі яких було проведено творчий звіт.
По завершенню творчого звіту юних виконавців було нагороджено дипломами Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.
Дякуємо всім за плідну працю та бажаємо успіхів в реалізації поставлених завдань. Все буде Україна!

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді
Чорноострівський Професійний Аграрний Ліцей

Loading