Змагання з кульової стрільби

Черговим успішним виступом відзначились представники Хмельниччини на змаганнях з кульової стрільби. Цього разу це став відкритий чемпіонат України серед спортсменів 2002 року народження та молодших, який відбувався 1- 6 грудня у Львові. За нагороди чемпіонату змагались спортсмени у стрільбі з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені у двох вправах: ГП-12 (60 залікових пострілів) та ГП-11а (40 залікових пострілів).
Наші юніорки, кам’янчанка ДаринаЧерненко (тренер – Савельєва Анастасія) та хмельничанки Маргарита Тарканіна і Крістіна Гілевич (тренер – Заслужений тренер України Петро Бардецький) стали чемпіонками у вправі ГП-12 та срібними призерками у вправі ГП-11а у командному заліку . В особистому заліку Маргарита здобула бронзову медаль ( ГП-12) , Крістіна – срібну (ГП-11а) .
Хмельничани Віталій Стецюк, Назар Барановський та Владислав Руденко на змаганнях вибороли срібні медалі – ГП-12 і бронзові – ГП-11а ; Назар Рудніцький, Артур Гудзь та Олександр Мельник – бронзові – ГП-11 (тренер – Крістіна Гілевич).
Вітаємо спортсменів та їх тренерів!

Loading