Відбувся захід національно – патріотичного спрямування – “Хмельницька обласна школа виховників джур”

З 09 по 11 грудня у селі Головчинці на базі рекреаційного центру «Берег Надії» Хмельницької міської ради відбувся захід національно – патріотичного спрямування – “Хмельницька обласна школа виховників джур”, організований Департаментом освіти, науки, молоді та спорту та Хмельницьким обласним центром краєзнавства і туризму учнівської молоді. Співорганізатором семінару-навчання виступив Хмельницький полк «Бойового Братерства України».
Близько тридцяти учасників з усієї Хмельниччини протягом 3 днів вивчали теоретичну та методичну базу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), вчилися практичним речам, які зможуть застосувати у роботі з дітьми, дискутували на різні філософські та ідеологічні теми, здобували знання із надання першої домедичної допомоги, основ тактичної та стройової підготовки, основ інформаційної безпеки та просто багато грали в ігри на знайомство, командотворення, лідерство тощо.
По завершенні заходу усі учасники отримали посвідки про участь у навчанні. А для того, щоб отримати сертифікат виховника, учасники вишколу мають працювати з роями і практично використовувати набуті знання.

Loading