Відбулося засідання комісії з присудження премії “За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя”.

Сьогодні під головуванням заступника голови обласної військової адміністрації Володимира Юр’єва відбулося засідання комісії з присудження премії “За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя”.
Цьогоріч на розгляд комісії надійшли пропозиції щодо 52 кандидатів у 6 номінаціях. Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію, щоб в умовах сьогодення зосередити увагу на 3 номінаціях, а саме: за національно-патріотичне виховання, за внесок у розвиток молодіжного руху та за мужність та відвагу.
За наслідками обговорення та голосування визначено трьох номінантів у категорії за національно-патріотичне виховання громадян, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння військовим, трьох – за внесок у розвиток молодіжного руху та п’ятьох – за особисту мужність та відвагу.
В інших номінаціях (за наукову діяльність, за культурно-мистецьку діяльність та творчі досягнення і за популяризацію здорового способу життя, спортивну діяльність, профілактику захворювань та охорони здоров’я населення) – по 1 номінанту.
Довідково. Премія у розмірі 3 500 гривень присуджується мешканцям області віком до 35 років за особливі досягнення у розбудові Хмельницької області та України протягом 2022 року. Загалом вручається 14 премій у 6 номінаціях, і цього року на них претендували 52 особи.

Loading