Підведено підсумки роботи у 2022 році та обговорено перспективи діяльності освітньої галузі на 2023 рік

23 грудня 2022 року в приміщенні Хмельницької обласної філармонії освітяни Хмельниччини спільно з директором Департаменту освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Дарією БАСЮК, заступником голови облдержадміністрації Володимиром ЮР’ЄВИМ та начальником обласної військової адміністрації Сергієм ГАМАЛІЄМ підбили підсумки роботи у 2022 році та обговорилиперспективи діяльності освітньої галузі на 2023 рік.
Сергій Гамалій та Володимир Юр’єв привітали присутніх з прийдешніми святами та подякували усім освітянам за роботу у нелегкий період.
За підтримки Міністерства освіти і науки України, за сприяння Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) та Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) посадовці вручили усім керівникам структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування сертифікати на отримання для закладів загальної середньої освіти 1704 ноутбуків та 516 School Box (скул боксів). Також Сергій Вячеславович вручив освітянам відзнаки Міністерства освіти і науки України.

Підсумовуючи роботу, Дарія Іванівна інформувала про основні виклики, з якими зіткнулася освітня галузь в умовах воєнного стану, в тому числі щодо забезпечення безпеки учасників освітнього процесу; про мережу закладів освіти області та зміни, яких вона зазнала у 2022 році; про автобусний парк, що здійснює підвіз здобувачів освіти та педагогічних працівників; про створення інклюзивного середовища; про досягнення наших учнів; про волонтерську діяльність та допомогу внутрішньо переміщеним особам тощо. Директор зауважила, що цьогоріч освітянами Хмельниччини проведена масштабна робота та окреслила ряд пріоритетних завдань для освітньої галузі області на 2023 рік.

Про підсумки роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти інформував Віктор ОЧЕРЕТЯНКО, ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
Перший заступник голови Федерації профспілок області, голова Хмельницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолій ЯРИМЮКУ доповів про діяльність профспілкових організацій в умовах воєнного стану.

Усіх присутніх на заході привітали артисти Хмельницького академічного муніципального камерного хору та студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

З найважливішими результатами роботи освітньої галузі Хмельниччини в умовах війни пропонуємо ознайомитися за посиланням.

Loading