Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти та дитячого будинку Хмельницької обласної ради.

27 грудня 2022 року під керівництвом директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Дарії Басюк проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти та дитячого будинку Хмельницької обласної ради.
Під час наради директором Департаменту Дарією Басюк проаналізовано стан організації роботи закладів у 2022 році.
Завідувачем сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання Аллою Марисюк акцентовано увагу на дотримані прав дітей щодо організації навчання, зарахування (відрахування), цілодобового перебування до закладів.
Начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, полковник служби цивільного захисту Сергій Яцух поінформував про дотримання вимог пожежної безпеки у закладі під час використання генераторів.
Заслухано інформацію директора комунального закладу «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» Хмельницької обласної ради Олександра Шевчука про виконання бюджету за 2022 рік та планові показники бюджету на 2023 рік.
Керівники закладів поділились здобутками, проблемами з питань організації освітнього процесу, фінансово-господарської діяльності та окреслили шляхи їх вирішення у 2023 році.
За результатами наради визначено основні завдання на 2023 рік.
Директор Департаменту Дарія Басюк подякувала керівникам закладів за роботу, вручила сертифікати на School-sn-a-carton та привітала присутніх з прийдешніми святами.
До привітань долучились студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Loading