Де стажуватися викладачам, зацікавленим в ІТ-сфері?

До 31 січня українські вчителі, які мають інтерес до ІТ-сфери, мають нагоду зголоситися на 3-тижневе стажування в компанії EPAM. Започаткована ще в 2017 програма стажування для освітян Teachers Internship допомагає викладачам не лише отримати поглиблені теоретичні знання та практичний досвід, але й побачити «зсередини» роботу IT-компанії та індустрії загалом.
Освітня програма – безкоштовна, вона проходитиме в онлайн форматі. Можливість зазирнути за лаштунки найбільшої ІТ компанії України мають вчителі та викладачі всіх вузів та шкіл країни. Учасникам запропонують попрацювати з Hard Skills, а також потренують навички роботи над навчальними проєктами у розподілених командах. Програма стажування проводиться спільно компанією ЕРАМ, Асоціацією “IT Ukraine” та за підтримки Kharkiv IT Cluster.
Учасники, які успішно пройдуть стажування, отримають сертифікат від ЕРАМ та Асоціації “IT Ukraine”.
В ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ TEACHERS INTERNSHIP?
Головна особливість Teachers Internship полягає у тому, що програма не фокусується на певній технології, а дає широке розуміння сучасної IT-галузі. Разом із оглядом прикладних спеціалізацій, таких як Java, DevOps, QA, Frontend, слухачі вивчають основи проєктного менеджменту, методології Scrum, інструменти Git та Jira тощо. На учасників чекає вивчення 15 тем з найактуальнішою інформацією про світ ІТ від експертів-практиків з ЕРАМ.
ОРГАНІЗАЦІЙНІ ДЕТАЛІ:
Тривалість навчання: 3 тижні
Прийом заявок: до 31.01.2023, 9:00 AM. *дати реєстрації можуть змінитися, відповідно може бути продовжено відбірковий період.
Початок навчання: 01.02.2023
Формат: онлайн, щоденні заняття з середньою тривалістю 1,5-3 години
Кількість місць – обмежена, тому відбір учасників ґрунтуватиметься на цілях і мотивації, вказаних учасниками у реєстраційній формі
ЯК ПРИЄДНАТИСЯ
Натисніть , заповніть усі необхідні поля та отримайте підтвердження електронною поштою (перевірте папку «Вхідні» та «Спам»).
Заповніть опитувальник за посиланням . Грунтуючись на його результатах відбудеться відбір учасників на програму.
Отримайте лист з підтвердженням зарахування на програму (31 січня після 17:00)

Loading