Виставка художніх робіт «Україна – моя країна». Продовження…

Виставку художніх робіт «Україна – моя країна», яка презентувалась 24 лютого 2023 року у Центральній бібліотеці англійського міста Вотфорду за ініціативи Мединської Аліни, старшого викладача кафедри теорії та методик суспільно-гуманітарних дисциплін ХОІППО, було підготовлено у співпраці з благодійною організацією «Sunflower Social Club» («Соняшник»), засновниками якого є відомий англійський футболіст Лютер Бліссетт та громадська діячка Лорен Фокс.

Виставка відбувалась в рамках глобального пролонгованого проєкту «Вотфорд з Україною».

Відвідувачами виставки були мер Вотфорда Пітер Тейлор та член Парламенту від Вотфорда, депутат Палати Общин Дін Рассел (на фото).

Високо оцінили українське мистецтво та гарантували подальшу підтримку і просування, у тому числі, заступниця мера Вотфорда Аґа Діхтон, депутати міської ради, громадські діячі, представник духовенства, настоятель церкви Святої Марії, преподобний Тоні Ріндл, який люб’язно надав приміщення у стінах церкви для існування зазначеного українського клубу. Містяни, які завітали на виставку, висловлювали бажання повторювати подібні заходи, показувати таланти дітей з України ширшому колу громадськості.

Англійські друзі висловлювали своє захоплення фантастичними художніми роботами учнів Хмельниччини та неймовірність їх виконання у юному віці.

Зліва направо: мер Вотфорда Пітер Тейлор, Аліна Мединська, член Парламенту від Вотфорда Дін Рассел

Loading