Збір лідерів учнівського самоврядування

Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді, що опікується учнівським самоврядуванням області,з 29 по 31 березня було проведено обласний збір лідерів учнівського самоврядування у формі таборування.

До вашої уваги щоденник подій:  42 лідери із 20 територіальних громад Хмельниччини об’єднались в рекреаційному центрі «Берег надії». День перший розпочався пізнавальною екскурсією музеєм історичної мініатюри, продовжився відкриттям зборів директором ХОЦНТТУМ Михайлом Маринюком та завідувачкою навчально- методичним відділом художньо-естетичного виховання школярів Інною Стельмах. Учасники ознайомились із відеозакликом до розвитку та реалізації здібностей і талантів голови ОРС Ольги Салової, презентацією від «Нової генерації міста» Аріни Глушман «На позитиві! Яким має бути учнівське самоврядування?», взяли участь у тренінгах «Знайомство» від Людмили Перепелиці і «Вчимося розуміти та поважати інших» від Ірини Шуверткової. Творча майстерня і неймовірно весела дискотека продемонстрували, що лідери навіть у наздвичайних обставинах живуть повноцінно, розвиваються і навчаються із задоволенням.

День другий, 30 березня, розпочався з веселої руханки, зарядки та смачного сніданку. Тренінг від психолога Олександри Левицької налаштував на цікаву роботу. А далі був досвід національно-патріотичного виховання Летичівщини.

Тренінг «Досвід мужніх України»: теренова гра «Прикордонники» (дякуємо Аллі Войченко, Лілії Новіцькій), знайомство з найновішими видами зброї та військової амуніції від військової організації «Бойове братерство України» , захоплюючий лазер таг від Юлії Блажко, участь в якому брали не тільки лідери, але й координатори. А ще походи до живого куточка, де живуть олень і вівці, до джерела Святого Онуфрія, багато живого спілкування з новими друзями.

День 3 – 31 березня. Рівно о 8.30 лідери були на вулиці готові до руханки, після якої команда жовтих – на тренінг від «Нової генерації міста» (Хмельницький) «Школа лідерства». Команла синіх- на інтелектуальну гру «Гідні бути украаїнцями!» від Надії Дюднєвої (Кам’янець-Подільський).

Інтерактиву багато не буває: «Я є, я маю, я можу!», «Хіді», «Екзотична тваринка», «Чарівний клубок», «Кінь в капелюсі», «Майстер скоромовок», «Командне коло», відеопитання на теми мистецтва, логічні задачі, мовні загадки, ребуси, смайлики на згадку – всі ці надзвичайно корисні вправи, можливість висловити свою думку, подякувати за зустріч, прорекламувати свою малу батьківщину, запросити на гостини…

Учасники дякують :”Берегу надії”, директору Андрію Гулько за гостинність і турботу!; організаторам – за змістовне наповнення програми; лідерам – за щирість, тямущість, толерантність і активність!

Loading