Участь гуртківців ХОЦТКУМ у відкритому особистому Чемпіонаті Хмельницької області зі спортивного орієнтування

08 квітня 2023 року в лісовому масиві неподалік села Оленівка Кам’янець-Подільського району відбувся відкритий особистий чемпіонат Хмельницької області зі спортивного орієнтування бігом на класичних дистанціях, який проводився з метою залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом, подальшого розвитку і популяризації спортивного орієнтування. Організатори Чемпіонату – управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної державної адміністрації та відокремлений осередок Федерації спортивного орієнтування України в Хмельницькій області
У чемпіонаті взяли участь вихованці гуртка «Спортивне орієнтування» Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді – команда «Мандри» (тренер та керівник команди Ганна ГОРДЄЄВА).
Гуртківці змагалися на класичній дистанції в заданому напрямку у вікових групах ЧЖ12, ЧЖ14, ЧЖ16 та ЧЖ18. Найуспішніше виступили молодші юні орієнтувальники. Серед хлопців у групі Ч12 Сергій КАТРУК став переможцем чемпіонату, Владислав БУДНИК посів 2-ге місце, а Ілля РІДКОДУБСЬКИЙ показав третій результат. Серед дівчат цієї вікової групи перемогу святкувала Дарина КОБУНЬКО, а Ольга ЗАГОРОДНЯ посіла 2 місце.
Непогані результати у Мирослава ЧОРНОГО – 4 результат у групі Ч12 та у Іванни АКІМОВОЇ, яка фінішувала п’ятою у групі Ж16.
Вітаємо наших вихованців та тренера-керівника гуртків зі спортивними успіхами!
Дякуємо ЗСУ, нашим незламним воїнам за можливість участі змаганнях

Loading