Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

21 квітня у приміщенні Хмельницької обласної військової адміністрації відбулась селекторна нарада за участі заступника начальника ОВА Сергія Ткачука, представників освіти, медицини та соціальної сфери з питань координації діяльності в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.

Впровадження програми  забезпечує Координаційний центр психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я.

У межах кампанії створено спеціальну сторінку:

http://howareu.com (howareu_program), де запропоновані контакти, посилання, поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров’я – своє та людей поруч.

«Всеукраїнська програма ментального здоров’я працює саме для того, щоб ніхто не нехтував психологічним станом, щоб усі українці знали, куди звертатися, й опанували навички самодопомоги. Зрозуміли, що бути не ок – це також нормально. Говорити про це – не слабкість, а відповідальність. Перед собою та країною.» –  розповідає про програму Олена Зеленська.

Дізнатися більше інформації про ментальне здоров’я можна також на сторінках у соціальних мережах, де зібрані техніки самодопомоги та підтримки людей поруч, зокрема у відеоформатах, у PDF-Аптечці, онлайн- та офлайн-ресурси, щоб звертатися за допомогою до перевірених, контакти гарячих ліній – для дзвінків в Україні та за кордоном.

Спеціальна сторінка – 

http://howareu.com
         Facebook 

https://www.facebook.com/howareu.program
         Instagram – 

https://www.instagram.com/howareu_program
         YouTube 

https://www.youtube.com/@howareu_program
Twitter 

https://twitter.com/howareuprogram
         Telegram https://t.me/howareu_program

TikTok – https://www.tiktok.com/@howareu_program
         Viber       https://invite.viber.com/?g2=AQAyHzQp6XJwmVCkkkXeWJVdLF8eAQa8Pzq3NYgcLWJGls3sN3tGibu5P%2BEH0rsb

Loading