Вітаємо переможців Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023 »

 Завершився Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста», який щороку проводиться з метою формування в учнівської молоді екологічної культури засобами кіно- і фотомистецтва та тренування навиків спілкування мовою візуального мистецтва.

На фінальному етапі фестивалю Хмельниччину представляли 12 природолюбів – фото та відеоаматорів, що стали переможцями у трьох номінаціях обласного етапу. Шестеро з них – серед переможців та призерів Всеукраїнського етапу!

Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді нагороджені:

Дипломом І ступеня

НАПОРЧУК Ульяна, вихованка гуртка «Юні українознавці» Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (керівник Гордєєва Ганна Володимирівна), за конкурсну роботу «Равлик-Павлик» у номінації «Фото»;

ДАНИЛЬЧУК Дарина, учениця 11 класу Красилівського ліцею Красилівської міської ради Хмельницького району (керівник Вітюк Оксана Петрівна, вчитель біології) за конкурсну роботу «Лебеді моєї батьківщини» у номінації «Фільм»;

СТЕПАНЮК Олександра, учениця 9 класу Красилівської гімназії №1 Красилівської міської ради Хмельницького району (керівник: Крижанівська Юлія Олександрівна, педагог-організатор), за конкурсну роботу «Бережи планету!» у номінації «Анімація».

Дипломом ІІ ступеня

ГУРСЬКА Марія, вихованка гуртка «Юні квітникарі» Закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради (керівник: Самчук Ганна Миколаївна), за конкурсну роботу «Дика природа – гриби» у номінації «Анімація».

Дипломом ІІІ ступеня

ПЕТРІВСЬКА Іванна, учениця 7 класу Красилівської гімназії № 4 ім. П. Кізюна Красилівської міської ради (керівник: Скиба Ірина Русланівна, вчитель біології), за конкурсну роботу «Перша прогулянка маленьких каченят» у номінації «Фото»;

МАЙДАНЕВИЧ Дарина, учениця 11 класу Пасічнянського ліцею імені Ігоря Русого Старосинявської селищної ради (керівник: Поліщук Ольга Григорівна, вчитель біології), за конкурсну роботу «Ранок синички» у номінації «Фото».

Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо натхнення, сил і удачі у майбутніх проєктах!

 

Loading