26 квітня у ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» відбулося засідання круглого столу «Професійна орієнтація закладу освіти у співпраці з соціальними партнерами».

У заході взяли участь соціальні партнери закладу: представники підприємств міста Славути, Славутської ОТГ, Ганнопільської ОТГ, Берездівської ОТГ, Крупецької ОТГ, начальники відділів освіти ОТГ.

 Ключовим питанням зустрічі  було ознайомлення та обговорення можливості підтримання конкурентоспроможності громадян  на ринку праці в контексті навчання впродовж життя.

Розпочала зустріч директорка ліцею Надія НІЖНІК з презентацією ліцею, особливостями організації освітнього процесу закладу.

Дарія БАСЮК, директорка Департаменту освіти та науки ХОДА, презентувала особливості  реформування освітньої галузі Хмельницької області.

Про забезпечення здобуття професійних кваліфікацій у співпраці з соціальними партнерами виступила Людмила ШЕВЧУК, директорка НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

Директор Славутської міськрайонної філії ХОЦЗ Сергій ПОНОМАРЬОВ  ознайомив учасників із порядком та умовами отримання ваучера на професійне навчання, наголосивши, що Славутський професійний ліцей – це реальна освітня база для здобуття освіти, підвищення кваліфікації за ваучерами з професій: кухар; офіціант; бармен; кондитер; електрогазозварник; монтажник гіпсокартонних конструкцій; токар; фрезерувальник; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

Loading