Пишаємось досягненнями вчителя

Анікін Олександр Михайлович – учитель англійської мови Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа І ступеня, гімназія” імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука, учитель вищої категорії, учитель-методист.

Учні Олександра Анікіна – щорічні переможці міського та призери обласних етапів предметних олімпіад. За роки сумлінної праці учитель  підготував 7 призерів на ІІІ етапі  Всеукраїнської олімпіади з англійської мови,  переможців та призерів Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Крок до знань», які здобули 2 дипломи ІІІ ступеня, 2 дипломи ІІ ступеня та 2 дипломи І ступеня; учасників Регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект», (1 диплом І ступеня, 5 дипломів ІІ ступеня та 5 дипломів ІІІ ступеня).

Вчитель активно залучає учнів до науково-дослідницької діяльності: призові місця у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів МАН (6 учнів здобули дипломи ІІІ ступеня, 1 учень – диплом ІІ ступеня). Двічі його учні ставали переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів МАН (2021 та 2023 рр.) Цього року вчитель пишається переможницею ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів здобувачів освіти 6–8 класів «Перший крок у науку» Хмельницького територіального відділення МАН України.

Також два роки поспіль учні Олександра Михайловича є фіналістами “Genius Olympiad Ukraine” (Олімпіада Геніїв України) та здобули 1 бронзову та 3 срібних медалей. А у 2023 році учень Андрій Мазуренко здобув право представляти Україну на “GENIUS Olympiad Ukraine” в Сполучених Штатах Америки м. Рочестер, Нью-Йорк.

Активна участь у різноманітних конкурсах  завжди має результат: 2020-2021 н.р. отримано диплом переможця Всеукраїнського конкурсу перекладачів «Львів Європейський»; 2022-2023 н.р. здобуто диплом ІІ ступеня в обласному конкурсі наукових проєктів «Молодіжна наукова ліга Хмельниччини – сучасний дискурс» у секції «Педагогіка». Ще одна учениця вчителя отримала диплом ІІІ ступеня в обласному конкурсі «Філософи нового покоління» та диплом І ступеня у ІХ Всеукраїнській олімпіаді з філософії для школярів.

Учитель приділяє велику увагу позакласній роботі, реалізації міжнародних проєктів. Так вже 5 років поспіль учнів під керівництвом Олександра Анікіна беруть участь у міжнародній ізраїльсько-українській освітній програмі Collaborative Learning.

Роботи учителя щорічно відзначаються дипломами на обласній виставці педагогічних інновацій “Освіта Хмельниччини на шляхах реформування” (3 дипломи ІІІ ступеня, 1 диплом ІІ ступеня та 1 диплом І ступеня). Педагогічний досвід на тему “Стем-Кейс для формування соціолінгвістичних компетентностей на уроках іноземної мови” схвалено ХОІППО.

Олександр Анікін отримав статус тренера “Олімпіади геніїв України” категорії “Креативне письмо” у Всеукраїнському конкурсі “GENIUS Olympiad Ukraine”  та здобув диплом ІІІ ступеня в номінації “Інноваційний прорив” в VI щорічному Всеукраїнському конкурсі “Педагог-новатор”.

Пишаємось досягненнями вчителі та його учнів ! Бажаємо нових успіхів!

Loading