Чемеровецький медичний фаховий коледж відзначає 60-ти річчя!!!

Шановні педагогічні працівники, співробітники, викладачі-ветерани, здобувачі освіти Чемеровецького медичного фахового коледжу!

Прийміть наші щирі вітання з нагоди 60-ти річчя коледжу. Ваш заклад,  Чемеровецький медичний фаховий коледж, за шість десятиліть своєї історії пройшов складний шлях розвитку і становлення, зумів зайняти гідне місце у сфері підготовки кадрів для системи охорони здоров’я не лише області, а й всієї України.

За ці 60 років випускникам закладу освіти стали більше ніж 9 тисяч висококваліфікованих професіоналів середньої медичної ланки, які працюють у лікувальних та лікувально-профілактичних закладах області і своєю щоденною працею примножують добру славу своєї  alma mater. А сьогодні десятки із них у якості бойових медиків захищають свободу і територіальну цілісність України.

Потужний колектив професіоналів, що працює у коледжі, намагається постійно підвищувати якість надання освітніх послуг, впроваджувати прогресивні форми і методи навчальної та виховної роботи, прищеплювати здобувачам освіти прагнення до постійного професійного самовдосконалення, формувати у студентської молоді почуття патріотизму та чітку громадянську позицію.

Отримання знань і умінь стає невід’ємною часткою життя кожної людини і саме завдяки вашій самовідданій праці народжується когорта молодих професіоналів, які будуть розбудовувати і звеличувати нашу країну.

Щиро зичимо усьому колективу коледжу здоров’я, добробуту, стійкості і віри в перемогу України, а закладу освіти – реалізації самих сміливих планів і подальшого розвитку і процвітання на благо Хмельниччини, на благо України.

Loading