Освіта Красилівської громади

ЗАЇКА Ольга Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, учителька історії та громадянської освіти Красилівського ліцею Красилівської міської ради, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, «вчитель-методист».
Ольга Іванівна викладає історію у 10-11-х класах із профільним вивченням предмета.

На уроках працює над формуванням в учнів ключових та передметних компетентностей, активної громадянської позиції і патріотизму.
Значну увагу приділяє індивідуальній роботі із здібними та обдарованими здобувачами освіти. Її учні щорічно беруть участь в предметних олімпіадах, конкурсах, Всеукраїнському конкурсі – захисті робіт учнів – членів МАН. Зокрема, у 2022-2023 н.р. Дунець Нікіта зайняв II місце в III етапі Всеукраїнської олімпіади з історії, Зюбр Вікторія виборола III місце в II етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту робіт учнів – членів МАН із роботою «Волонтерський рух в Україні, як форма самоорганізації суспільства».
Як керівник педагогічної спільноти вчителів історії громади методичну допомогу колегам-історикам, є тренером НУШ. У 2023 році спільно із учителькою історії ліцею Філіпчук Л.В. уклали посібник для учителів історії 11-х класів «Європейський вибір України. Російсько-українська війна».

Loading