Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді відзначає 50-річчя!

Цьогоріч у вересні відзначає п’ятдесятиріччя з дня заснування Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді. З цієї нагоди сьогодні відбувся святковий захід, участь у якому взяли заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв, заступник голови обласної ради Валентин Соколюк, в.о.директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Дарія Басюк, начальник управління молоді та спорту Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Наталія Томусяк, представники депутатського корпусу обласної та Хмельницької міської рад, помічники депутатів Верховної Ради України.
Тренерам-викладачам та вихованцям Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді було вручено відзнаки та цінні подарунки.
ДОВІДКОВО. З 01 вересня 1971 року запрацювала Хмельницька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 міського відділу освіти, яка розпочала свою діяльність з відділень вільної боротьби, легкої атлетики, спортивної гімнастики та плавання на спортивних базах ДЮСШ №1 та ДЮСШ №2.
Директором закладу було призначено Віктора БАРБАЛЮКА, заслуженого працівника ФКС, Почесного громадянина міста Хмельницького, який був ініціатором з будівництва спортивного корпусу школи. Протягом 1986 – 2007 років керівництво ДЮСШ здійснював Сергій СНІЦЕР. Саме в період його діяльності заклад було перейменовано в Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді. У 2007-2009 роках управління закладом здійснював Володимир БАЛЮК.

У 2009 році на посаду директора Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді було призначено Анатолія ФЕДОСЄЄВА, який очолює заклад і на даний час.
Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді – це потужний інструктивно-методичний центр Хмельницької області, який здійснює організаційно-методичні функції з фізичного виховання і спорту у позашкільних закладах освіти області, проводить навчально-тренувальну, спортивну і виховну роботу. Основне кредо роботи закладу: «Ми працюємо для дітей!!!» Наразі у Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді функціонують відділення боротьби вільної, легкої атлетики, плавання, кікбоксингу, спортивної гімнастики, боксу, тхеквондо (ВТФ).

Loading