Фестиваль “Маски Мельпомени” зібрав шанувальників театру

18 травня на сцені Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва виступали театральні колективи, переможці місцевих та обласного заочного етапу фестивалю.

На розсуд компетентного, креативного та справедливого журі було зіграно 10 вистав, як авторських, так і за мотивами творів відомих українських та зарубіжних драматургів. Журі високо оцінило виступи окремих колективів за вдало підібрану за віком акторів п’єсу, актуальну тематику, за сценічність та чудові костюми, за акторську майстерність та режисерську роботу.
Вдале використання музики, відео, світла допомогло загальному сприйняттю змісту та розумінню задуму виступу. Разом із юними акторами глядачеві довелося пережити широкий спектр емоцій від суму до радості, від розпачу до віри та надії.

Журі одноголосно присудило Гран-Прі фестивалю Зразковому художньому колективу гуртку сучасної драми «Тандем» Кам’янець-Подільського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Галина Коротенко за прекрасно режисовану та майстерно зіграну виставу за мотивами роману Лемена-Френка Баумана «Пригоди в чарівній країні Оз».

Дякуємо усім учасникам фестивалю за любов до театру.💛💙

Loading