Робота з тестовою компʼютерною програмою на НМТ

Учасник НМТ виконуватиме роботу над тестом на комп’ютері, в якому встановлена спеціальна тестова програма.

Перед початком роботи ​​перевірте, чи зручно для комфортного користування розташований персональний комп’ютер на вашому робочому місці.

Якщо вам потрібно змінити масштаб сторінки на екрані, скористайтеся комбінаціями клавіш «Ctrl + [+]» або утримуйте клавішу «Ctrl» та обертайте колесо миші до себе або від себе.

Алгоритм роботи з програмою

⚪ На виконання завдань тесту відведено 180 хв.

⚪ Ви можете самостійно розподіляти час між предметами.

⚪ Після натискання на кнопку «Розпочати роботу над тестом» у правому верхньому куті екрана з’явиться таймер відліку часу, який показуватиме, скільки часу залишилося до завершення роботи над тестом.

⚪ Розпочати роботу ви можете з будь-якого предмета. Переходячи від одного предмета до іншого, уважно читайте спливаючі на екрані повідомлення щодо кількості наданих вами відповідей.

⚪ Повернутися до виконання завдань окремого предмета і надати та зберегти відповідь можна протягом усього часу, відведеного на тестування.

⚪ Для зарахування відповіді на завдання ви маєте натиснути на кнопку «Зберегти відповідь».

⚪ Для виправлення відповіді ви можете вибрати інший варіант та повторно натиснути на кнопку «Зберегти відповідь» ― у такому разі буде зараховано останню збережену вами відповідь.

⚪ На боковій панелі, розташованій у верхньому правому куті екрана, будуть відображені опрацьовані вами відповіді.

⚪ Будьте уважні. Після натискання на кнопку «Так, завершити роботу» буде зараховано тільки збережені відповіді, повернутися до завдань буде неможливо.

⚪ Стежте за вказівками, які з’являються на моніторі комп’ютера. Ознайомтеся з інформацією в спливаючому повідомленні про кількість опрацьованих вами завдань із кожного предмета.

⚪ Якщо бажаєте завершити роботу – підтвердьте своє рішення.

Loading