Керівники гуртків науково-технічного напряму розпочали новий навчальний рік

Традиційно перед початком нового навчального року у Хмельницькому обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді проходить вереснева нарада з керівниками гуртків науково-технічного напряму. І цей рік не став виключенням. Так, 10 вересня 2021 року на платформі Google відбулася інструктивно-методична онлайн-нарада на тему: «Особливості організаційно-масової та навчально-виховної роботи у 2021-2022 навчальному році».

У заході взяли участь понад 50 учасників.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся т.в.о. директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук, який ознайомив присутніх з особливостями організації освітнього процесу та визначив завдання на 2021-2022 навчальний рік.

Про основні вимоги до роботи керівників гуртків у новому навчальному році та здобутки педагогів у конкурсах, виставках та змаганнях розповіла Оксана Шатайло, завідувач відділу науково-технічної творчості.

З порядком проведення та реєстрацією інструктажів з безпеки життєдіяльності ознайомила керівників Марина Босак, методист відділу.

Оксана Наумова, методист відділу, акцентувала увагу учасників наради на загальні вимоги до оформлення журналу планування та обліку роботи гуртка.

Під керівництвом Григорія Гончарука відбулося обговорення робочих питань щодо діяльності керівників гуртків у 2021-2022 навчальному році.

Захід продемонстрував готовність педагогічного колективу до плідної праці та звершень у справі науково-технічного напряму.

Loading