Запрошуємо батьків дошкільнят скористатись захопливою грою від НУМО – ляльковий театр «Іскорки суперсил»

Завантажуйте усі матеріали за посиланням: https://numo.mon.gov.ua/puppet-show. Тим паче, що це не лише розвага, а й користь для дітей!

💥 Театр «Іскорки суперсил» – це новий захопливий інструмент для розвитку дітей дошкільного віку (від 3 до 6 років). З Іскорками розвиток вашої дитини перетворюється на круту пригоду для вас обох! Мінімум матеріалів і підготовки, трохи вашої фантазії та імпровізації – і ось ви вже власноруч створюєте справжню виставу, в якій кумедні та кмітливі Іскорки дарують вашій дитині нові знання та вміння – діляться своїми суперсилами!

👌 Усе, що потрібно зробити – зайти на сайт НУМО у відповідний розділ, скачати й роздрукувати шаблони Іскорок, розмалювати їх і підготувати до вистави. Там само ви знайдете детальні сценарії 10 вистав. До кожного сценарію ми створили картинки для фону та додаткові завдання-розмальовки, які ви також можете роздрукувати.

А ще на сайті є відеоінструкція про те, як організувати ляльковий театр будь-де й будь-коли. Переконайтеся самі! Розвиватися з Іскорками – це справді легко й весело! 💙

Loading